„Vulturii“ au rămas în continuare la sol. Suporterii sunt INVITAȚI la discuții, la Sala Transilvania

„Vulturii“ au rămas la sol și după runda a 4-a a Ligii Naționale de baschet masculin. N-au avut nicio șansă ieri, la Oradea, cu CSM, scor 66-81, înregistrând astfel a 4-a întrângere consecutivă. Clubul sibian face apel la calm, iar președintele Laurențiu Buduleci, directorul sportiv Horațiu Floca și antrenorul Dan Fleșeriu au anunțat că vor sta la dispoziția suporterilor, azi, la ora 18, la Sala Transilvania.

foto: CSU Sibiu

Cu probleme medicale și moralul serios afectat după startul rata de sezon, CSU Sibiu a fost o pradă ușoară la Oradea, unde a cedat fără drept de apel, 66-81 (16-25, 17-20, 18-16, 15-20). Antrenorul Dan Fleșeriu  l-a aruncat în luptă ca titular pe Cristian Cerbu, alături de Justas Tamulis, Monyea Pratt, Tanner McGrew și Mirel Dragoste. Gazdele au pus însă avantaj, până la pauză, de 12 puncte (33-45), singura zvâcnire sibiană având loc în sfertul 3, 18-16 pentru CSU. „Un meci greu, așa cum ne așteptam. Nu am reușit să creăm probleme adversarilor, deși am încercat să schimbăm apărările iar cei care au jucat nerefăcuți nu au reușit să țină un ritm de joc mai susținut, așa cu ne dorim. Dacă e să luăm totuși ceva pozitiv este că nu mai avem nici o accidentare nouă și ca, pentru prima dată în jocurile oficiale, am putut să folosesc toți jucătorii străini. Rămâne să reușim să ne și antrenăm acum și să ne pregătim bine următorul meci”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

CSU Sibiu: Rareș Uță – 17p și 9 rec., Justas Tamulis – 15p, 3 ass., Tanner McGrew – a terminat în double double cu 10p, 11rec., Mirel Dragpste – 10p, Evan Fitzner 8p, 3ass., Monyea Pratt – 2p, 10 ass., 3 rec., Luca Năstruț și Cristian Cerbu câte 2p.

Apel la calm și încredere

„Dragi suporteri,

Credem în voi, v-am ascultat vocile mereu și am apreciat întotdeauna criticile constructive. Vă asigurăm că și noi am sperat la un alt debut de sezon. Am încercat să găsim însă, zi de zi soluții pentru a ne redresa și trece peste momentele acestea. E dureros pentru fiecare dintre noi să conștientizăm situația în care suntem, dar sportul ne-a învățat pe toți să luptăm, minut de minut, pentru a fi tot mai buni.

Crezul nostru a rămas #NuCedăm, motiv pentru care, căutăm soluții și suntem în discuții pentru aducerea a încă a unui jucător care să completeze lotul echipei și să sprijine eforturile celor care, în toate aceste ultime partide încheiate cu înfrângeri dureroase, și-au dat sufletul pe teren. Credem în fiecare dintre jucătorii noștri, în fiecare dintre cei care muncesc zi de zi în jurul echipei și suntem convinși că împreună cu voi toți, vom reuși să depășim acest impas.

La greu, cel mai simplu este să renunți și să cauți vinovați, dar ne încăpățânăm zi de zi să muncim și mai mult și sperăm că vom schimba în bine lucrurile, pentru a reuși să creăm premise pentru a performa la un nivel mai bun.

Ne dorim un dialog deschis cu voi, astfel că astăzi, de la ora 18:00, Horațiu Floca, Laurențiu Buduleci și Dan Fleșeriu, vor fi la Sala Transilvania, pentru a discuta deschis cu voi, cei mai frumoși suporteri din țară.

HaiCSU“, este mesajul lansat de CSU Sibiu pe pagina de socializare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*