Weekend handmade

Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice natural, dulcețuri de casă și multe altele, toate le veţi putea găsi cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, ajuns la ediția 7, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

40 de expozanți

Timp de trei zile, la finalul lunii aprilie, Forumul German din Sibiu găzduieşte festivalul handmade Creative Buzz.

Produsele manufacturate transmit mai simplu şi direct mesajul din sufletul artistului către iubitorii genului, prin evidenţa frumosului de la prima atingere sau vedere. Cei 40 de expozanți vor veni cu multă voie bună, zâmbete pentru toată lumea şi cu o mulţime de lucrări noi, iar organizatorii vă pregătesc o tombolă cu premii, pentru toți cei care achiziționează produse în zilele de festival.

Pe agenda culturală

Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, inclus pe Agenda Culturală 2015, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 22-24 aprilie la Forumul German, zilnic între 11.00-20.00. Povestea handmade este completată de Jucăriada Copiilor, care se va desfășura în sala mică a Forumului German, unde vom amenaja un loc de joacă și activități permanente pentru copii.

Înscrierea se face exclusiv pe email (atelierulmagic@gmail.com), până la data de 31 martie, iar cei selectați vor fi înștiințați până pe 5 aprilie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*