World Snowboard Day, primul eveniment al sezonului la Arena Platoș

► Peste 30 de țări, printre care și România, sărbătoresc în 21 decembrie Ziua Internațională a Snowboardingului

Ca în fiecare an, sezonul de evenimente în complexul de ski și snowboard din apropierea Păltinișului, Arena Platoș, începe cu World Snowboard Day. Sărbătorită în peste 30 de țări prin 114 evenimente diferite, Ziua Internațională a Snowboardului a ajuns un eveniment de tradiție pe pârtiile din munții Cindrel.
Duminică, 21 septembrie, snowboarderi din toate colțurile țării sunt așteptați la Arena Platoș pentru un spectacol demonstrativ ce va fi gustat cu siguranță de toți clienții resortului. Pe pârtia D a fost deja amenajat un fun-park spectaculos, compus din trei elemente diferite, unde se vor desfășura toate concursurile prilejuite de această sărbătoare. Vor fi organizate Whitelight-WEB-18-11-32-55-0149concursuri de snowboard freestyle pentru copii și juniori, cei mai experimentați vor face demonstrații de freestyle, se vor face teste de echipament iar evenimentul e un prilej excelent pentru întâlniri și discuții cu riderii profesioniști din România. Pentru participarea la concursurile prilejuite de World Snowboard Day nu se perfepe niciun fel de taxă. Concursurile vor fi structurate pe categorii de vârstă, fete și băieți. Locurile 1-3 la fiecare categorie vor fi premiate cu echipamente de profil în valoare de aproximativ 2000 de lei, furnizate de magazinul Switch, partener al acestui eveniment. De asemenea, va fi premiat și cel mai bun trick. Formularul de înscriere și declarația ce trebuie completată de tutorii legali, pentru concurenții care încă nu au împlinit 18 ani, pot fi descărcate la adresa www.arenaplatos.ro. Înscrierile la concurs se pot face în avans, prin email, la adresa radu.lungu@arenaplatos.ro sau la faţa locului, înaintea startului concursului.

Ski-Bus din capitală
Ski-Bus a pregătit o ofertă specială pentru acest weekend adresată locuitorilor din capitală. Oferta conține transport dus-întors București-Arena Platoș, 2 zile de skipass, cazare și mic dejun la un hotel/pensiune de trei stele, service package în autocar precum și o asigurare de accidente WinterSportProtect de la Allianz-Tiriac. Pachetul costă 449 de lei și poate fi rezervat online pe www.ski-bus.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*