Zboruri de la Cluj la Tel Aviv din decembrie

Începând cu luna decembrie, compania aeriană Hisky își extinde oferta de rute operate de pe aeroportul din Cluj-Napoca cu o nouă destinație internațională.

Israel, Tel Aviv este cea de-a treia rută introdusă de HiSky cu plecare de pe aeroportul Avram Iancu, după capitala Irlandei, Dublin, și București. Cursa inaugurală va avea loc joi, 8 decembrie, cu plecare din Cluj-Napoca către principalul aeroport internațional din Israel, Ben Gurion.

Orarul companiei prevede două curse săptămânal către această destinație, în fiecare zi de joi și duminică, cu plecare din Cluj-Napoca și retur: Cluj-Napoca (CLJ) 07:00 – 10:00 Tel Aviv (TLV), Tel Aviv (TLV) 11:00 – 14:00 Cluj-Napoca (CLJ). Prețul unei călătorii Cluj-Napoca – Tel Aviv, cu toate taxele incluse, pornește de la 59 euro, conform Monitorul de Cluj.

Hub-ul de la Cluj Napoca este prima bază operațională deschisă de compania HiSky in România, în primăvara anului 2021, atât pentru curse regulate, cât și pentru un număr important de destinații operate în regim charter, în parteneriat cu cei mai importanți touroperatori din țară.

 

Compania are în operare o flotă de cinci aeronave, cu o vârstă medie de 7 ani, din familia Airbus A320. Din primăvara anului viitor, alte două aeronave Airbus A321 LR noi vor intra în flota HiSky. Datorită performanței pe distanțe lungi a acestui tip de aeronavă, pasagerii din România vor putea călători fără escală în destinații îndepărtate atât în regim charter, dar și pe rutele regulate pe care compania aeriană urmează a le adăuga în portofoliu.

De la începutul anului 2021, HiSky a operat peste 5200 de zboruri interne și internaționale și a transportat peste 550 mii de pasageri, dintre care mai mult de două treimi cu plecare din România.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*