Zdob și Zdub la „Recoltele Toamnei” în Piața Mare! Trei zile de festin culinar, gastronomie locală și concerte

Sibienii sunt invitați să participe, între 6 și 8 septembrie, la o sărbătoare specială. ”Recoltele Toamnei” aduc în Piața Mare zeci de producători și meșteșugari, iar atmosfera este întreținută prin concerte cu Damian Drăghici & Brothers, Alex Calancea și Lupii, precum și de Zdob și Zdub.

Centrul Sibiului va fi scenă pentru ”Recoltele Toamnei”. Evenimentul aduce în atenția sibienilor și a celor ce ne vizitează orașul o ofertă gastronomică mai mult decât atractivă. Zeci de agricultori și producători vă promit cele mai bune produse ale acestei toamne. Nu lipsesc din oferta acestora zacusca și pâinea de casă, legumele, fructele și produsele tradiționale de pe meleaguri sibiene.

La standurile din Piața Mare veți găsi și siropuri naturale, plăcinte și prăjituri de casă, găluște cu prune, precum și multe alte produse. Un producător local va prepara pe loc și must, iar la alte câteva standuri veți găsi mezeluri și brânzeturi preparate de producători sibieni.

Gastronomia locală este și ea prezentă, cu mâncăruri și bucate atent pregătite. Varza cu ciolan, cârnații rumeniți, bulzul ciobănesc, tocănița de oaie, gulașul de vită sau ciorba cu cartofi sunt doar câteva dintre preparatele culinare cu care sunteți ademeniți în Piața Mare.

Concerte și zone de distracție pentru copii

Atmosfera muzicală va fi întreținută în fiecare seară de către artiși cunoscuți din țară și Republica Moldova. Vineri, 6 septembrie, Damian Drăghici & Brothers, promit un recital electrizant. Sâmbătă, 8 septembrie, la ”Recoltele Toamnei”, vor concerta Alex Calancea și Lupii, iar duminică, pe 8 septembrie, în ultima zi a evenimentului, moldovenii de la Zdob și Zdub vă vor încănta cu un spectacol unic.

Și cei mici vor avea parte de surprize. O zonă special amenajată pentru copii va fi la dispoziția acestora cu o sumedenie de activități și ateliere de distracție și creație.

”Recoltele Toamnei” este un eveniment organizat de Asociația Administratorilor de Piețe din România și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria municipiului Sibiu. Partener strategic: Piețe Sibiu. Parteneri de eveniment: Patria Bank, Mastercard, Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*