Zi de meci cu salariile la zi! Drept la replică

FC Hermannstadt întâlnește în această seară campioana CFR Cluj, de la ora 19, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș, într-un meci restanță din cadrul etapei a 6-a a SuperLigii la fotbal.

foto: facebook/FCH

Întâmplător sau nu, tot în pragul unui duel important (cu Clujul), lumea fotbalului a fost tulburată de vești catastrofale în privința clubului sibian. Un articol pe care au fost montate „bombe cu ceas“, în speranța demobilizării jucătorilor înaintea partidei de astăzi. Se anunța un viitor sumbru pentru FC Hermannstadt, din cauza datoriilor.

În încercarea de a limpezi situația, FC Hermannstadt a reacționat prompt cu un drept la replică în care precizează ca AU FOST PLĂTITE TOATE SALARIILE LA ZI. Ba mai mult, AU FOST ACHITATE TOATE PRIMELE pentru performanțele obținute în sezonul 2022-2023.

Drept la replică& demers de transparență

Referitor la articolul cu titlul: ,,Iureș! Fostul jucător cere falimentul clubului”, publicat astăzi în presa centrală, A.F.C.Hermannstadt vine cu precizări importante.

,,Cum nu sunt bani suficienți pentru (…) plățile la zi” ( citat din articol ), A.F.C.Hermannstadt vă aduce la cunoștință că astăzi au fost virate două salarii restante în conturile fotbaliștilor și staff-ului. Cu alte cuvinte, în privința plăților salariale suntem la zi. De asemenea, cum nimic nu este întâmplător, tot astăzi au fost virate și primele de joc în conturile fotbaliștilor și staff-ului FCH, pentru toate rezultatele notabile înregistrate până în prezent în sezonul 2022-2023. Vă mai putem spune că tot astăzi am plătit și alte datorii pe care clubul le avea din trecut, potrivit planului de reorganizare al clubului aflat în insolvență.

În ceea ce privește afirmația că ,,Surse din preajma clubului susțin însă că respectiva tranșă este deja cesionată și ea către cei doi investitori (…) Jucătorii nu știu, dar pentru ei nu ar mai rămâne bani în februarie.”, FCH o cataloghează drept o speculație nedemnă de a fi tratată cu seriozitate. Ca dovadă, readucem la cunoștința publicului și suporterilor FCH că și în trecut toate sumele din drepturile TV care au fost cesionate către membrii consiliului director, au fost ÎN ÎNTREGIME redirecționate apoi către A.F.C.Hermannstadt.

Așadar , o ,,rostogolire la nesfârșit a promisiunilor”(citat din articol) rămâne un fel de metaforă folosită strategic, însă contrazisă prin fapte concrete.

Totuși, avem curajul de a susține cu încredere că efortul celor care investesc financiar, dar și emoțional în A.F.C.Hermannstadt, merită mai mult respect! MERITĂ MAI MULT RESPECT, mai ales acum când suntem atât de aproape de revenirea pe Stadionul Municipal Sibiu.“, a transmis FC Hermannstadt.

Detalii despre meci AICI

DECLARAȚII Marius Măldărășanu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*