Zilele sportive ale comunei Rășinari

Vineri, 19 octombrie, începând cu orele 9, la Rășinari se va da startul celei de a IX-a ediție a evenimentului „Zilele Sportive Rășinari 2018”.

În cadrul proiectului, vor fi organizate competiții de baschet, fotbal, cros, tenis de masă și șah, competiții unde se așteaptă un număr cât mai mare de copii și tineri din localitate.

Startul competițiilor va fi dat la ora 9.00, la Școala Gimnazială „Octavian Goga“ din Rășinari, unde vor debuta partidele de baschet. Urmează probele de cros și fotbal, începând cu ora 10.00, la Baza Sportivă Rășinari Arena. Competițiile care vor încheia ziua dedicată acțiunilor sportive vor fi cele de tenis de masă, în Centrul de Tineret Rășinari, și de șah, la Primăria comunei Rășinari. Câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii de către organizatori: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, Primăria comunei Rășinari și Asociația Clubul Sportiv „Păltiniș“ Rășinari.

Întreceri spectaculoase

Crosul Toamnei 2018 se desfășoara pe categorii de vârstă gimnaziu și primar, respectiv masculin și feminin, la Baza Sportivă Rășinari Arena. „Cel mai bun şahist” se joacă în sistem turneu fiecare cu fiecare la Primăria comunei Rășinari. „Cupa tenis de masă 2018” este programată în Centrul de Tineret Rășinari. „Cupa Păltiniş la fotbal” se desfășoară pe categorii de vârstă  gimnaziu și primar, la Baza Sportivă Rășinari Arena, după regulamentul Federației Române de Fotbal. „Cupa Start” la baschet  se desfășoară, la masculin și feminin, după regulamentul Federației Române de Baschet, la Școala „Octavian Goga”.

Fonduri de la Guvern

Parteneri proiectului sunt: Centrul de Tineret Rășinari, Școala Sava Popovici Barcianu Rășinari, Școala „Octavian Goga” Rășinari. Proiectul este cofinanțat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret în cadrul programelor Ministerului Tineretului și Sportului și Primăria comunei Rășinari în cadrul Agendei Sportive.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*