Ziua Cititului Împreună, sărbătorită de Facultatea de Științe Socio-Umane

Facultatea de Științe Socio-Umane, din cadrul Universității ”Lucian Blaga din Sibiu” celebrează, pentru al doilea an consecutiv, Ziua Cititului Împreună.

Studenții, profesorii și toți pasionații de lectură sunt invitați miercuri, 7 martie, la Librăria Habitus, începând cu ora 17.00, să citească fragmente din cartea preferată. Participanții vor avea astfel ocazia să exploreze împreună lumea fascinantă a cărților, să împărtășească experiența interpretării textului preferat și să pună idei în dialog.

Ziua Cititului Împreună continuă seria evenimentelor organizate de Facultatea de Științe Socio-Umane cu scopul de a oferi studenților oportunități cât mai diverse de a-și pune în valoare potențialul și de a crește nivelul acestora de implicare.

“Cărțile ne îmbogățesc și ne conectează. Ne-am propus să aducem împreună cât mai mulți pasionați de lectură care doresc să împărtășească idei, gânduri, perspective noi și să participe la discuții interesante. Experiența ediției de anul trecut ne-a arătat că textele citite au generat dezbateri și au facilitat schimbul de idei într-un cadru relaxat. Vă așteptăm, așadar, în număr cât mai mare, să citim împreună”, a declarat prof. univ. dr. habil. Sorin Radu, decan al Facultății de Științe Socio-Umane.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*