Ziua decisivă. Coman e așteptat la antrenamentul de la 11,30

Dani Coman este așteptat în această dimineață la antrenamentul echipei FC Hermannstadt. Fostul președinte al clubului va avea o ultimă discuție cu acționarii majoritari, iar dacă înțelegerile verbale de săptămâna trecută se mențin, își va pune semnătura pe un nou contract și va reveni la conducerea grupării sibiene.

foto: captura video/facebook/FCH

Telenovela sibiană care îl are ca protagonist pe Dani Coman a început odată cu venirea sa la FC Hermannstadt în vara lui 2021, după retrogradarea în Liga2. Fostul mare portar a reușit să strângă oameni valoroși în jurul său, a creat alături de Radu Neguț o echipă incredibilă, care a reușit promovarea și care a devenit sperietoarea grupărilor din SuperLigă. În vară, din cauza problemelor financiare ale clubului, a lipsei de sprijin din partea autorităților locale, Coman a părăsit clubul, dar a rămas cu sufletul aici, fiind prezent la mai multe partide.

Sper ca la 11:30 să fiu la antrenament. (…) Mai sunt de semnat actele, atât.”, a declarat Dani Coman ieri seară, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*