Ziua Națională a Austriei marcată la Sibiu

Primarul Astrid Fodor a participat aseară la recepția organizată de Consulatul Onorific al Austriei la Sibiu pentru a marca Ziua Națională a Republicii Austria.

În prezența Ambasadorului acestui stat, ES doamna Adelheid Folie, a Consulului Onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, a oficialităților locale și a invitaților la acest eveniment, primarul Astrid Fodor a transmis un mesaj de prietenie partenerilor austrieci:

„Austria și Sibiu au avut legături solide încă din trecut, prin istoria care a atins, de-a lungul timpului, puncte comune. Rămânem aproape și în prezent în primul rând datorită oamenilor implicați și activi în această prietenie, fie că vorbim de mediul de afaceri, de întreprinzătorii în domeniul cultural și sportiv, de relația frumoasă pe care Sibiul o are cu orașul înfrățit Klagenfurt sau de Consulatul onorific al Austriei, activ în Sibiu de mai bine de 10 ani. Mulțumesc tuturor pentru eforturile pe care le fac pentru ca această relație istorică să rămână curentă. Felicitări sincere și călduroase de Ziua Națională a Austriei, urări de prosperitate și pace și cele mai bune gânduri!” a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*