Ziua Porţilor Deschise la CSEI nr. 2 Sibiu

Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 2 Sibiu, în parteneriat cu Fundația Sense Internațional România, celebrează Ziua Helen Keller, un eveniment de amploare care se sărbătorește la nivel mondial în luna iunie, organizând în data de 11 iunie, între orele 9 și 13.30, cea de a II-a ediţie „Ziua Helen Keller – Ziua Porţilor Deschise la CSEI nr. 2 Sibiu”, sub deviza: „Când voi fi mare, voi fi FERICIT!”.

Invitați speciali vor fi partenerii instituției de la școala Ivo Lola Ribar, din Kraljevo, Serbia.

Acest eveniment are ca scop promovarea participării depline a persoanelor cu dizabilităţi în societate, a dreptului la o viaţă demnă şi împlinită în comunitate şi a unei societăţi fară bariere pentru persoanele cu dizabilităţi.

Vor fi organizate 13 ateliere tematice la care vor participa peste 800 de elevi şi cadre didactice din 8 grădiniţe și 14 şcoli din învăţământul sibian, alături de elevii şi cadrele didactice ale CSEI nr. 2. De asemenea, vor fi implicați peste 40 ateliere din trei licee partenere: Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, Colegiul Național „Octavian Goga” și Colegiul Naţional Pedagogic „Andrei Şaguna”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*