„Zonă de destresare” pentru studenţi

Studenții și profesorii Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu implicați în examenele de licență și disertație au la dispoziție o „zonă de destresare”.

Cu ajutorul Decathlon Sibiu, în holul facultății a fost amenajată o mini-sală de sport. Cei care vor să alunge stresul sau doar să facă puțină mișcare pot să joace tenis de masă, darts, baschet să se plimbe cu trotineta sau să urce pe bicicletă sau stepper. Și, pentru că mișcarea trebuie susținută, Decathlon a pus la dispoziția studenților sticle cu apă și batoane energizante.

sport la facultate

„Această idee s-a născut din două intenții pe care noi le avem la Facultatea de Științe Economice: acelea de a dezvolta în continuare cât mai multe parteneriate cu mediul de afaceri și pentru a le oferi studenților experiențe care să fie altele decât cele clasice. Prin astfel de parteneriate cu mediul economic le oferim lor, studenților, posibilitatea de a face practică și de a avea siguranța unui job bun, la finalul studiilor”, a explicat conf. univ. dr. Cosmin Tileagă, prodecan – relații cu studenții și mediul de afaceri. „Zona de destresare” va rămâne în holul Facultății de Științe Economice în toate cele trei zile de examene, însă inițiatorii acestui proiect intenționează ca măcar o parte din aparate să rămână permanent la dispoziția studenților. (M.L.)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*