Zona Mediaș e liberală

Candidaţii PNL au câştigat majoritatea primăriilor din zona de nord a județului. După o victorie zdrobitoare, primarul Gheorghe Roman își dorește, firesc, un liberal din Mediaș în Parlamentul României.

Majoritate clară

După un mandat reușit, Gheorghe Roman și echipa PNL au Mediașul la picioare! Locuitorii municipiului de pe Târnava Mari s-au arătat încântați de evoluția orașului în ultimii patru ani, alegând continuitatea. În toate cele 42 de secții de votare. Și nu oricum, ci cu un procent de-a dreptul zdrobitor. Primarul Gheorghe Roman a câștigat un nou mandat, cu 73,64 la sută, în timp ce echipa PNL propusă pentru Consiliul Local a fost preferată de o majoritate clară, nu mai puțin de 61,10 la sută dintre alegători. „Rezultatul foarte bun mă îndreptățește să solicit conducerii partidului un loc eligibil de parlamentar pentru Mediaș și zona de nord a județului Sibiu la alegerile generale din acest an. Promisiunea mea este aceea că voi face tot ce-mi stă în putință pentru a duce la bun sfârșit proiectele începute și cele viitoare care sunt extrem de importante pentru dezvoltarea și modernizarea orașului nostru“, a declarat primarul Gheorghe Roman, la scurt timp după aflarea rezultatelor.

Pe lângă Mediaș, PNL va fi reprezentat în următorii patru ani, prin primari și foarte mulți consilieri locali, în orașele Copșa Mică și Agnita, comunele Șeica Mare, Axente Sever, Brateiu, Ațel, Alma, Biertan, Blăjel, Bazna, Dârlos și Moșna, unde candidatul PNL, Dumitru Gabriel Nuțu, l-a învins pe primarul în exercițiu Eugen Roba (PSD). (M.M.)

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*