Accident mortal pe șantier

Poliţiştii şi inspectorii de muncă anchetează decesul unui muncitor care a căzut joi de la 9 metri înălţime, de pe o schelă aflată lângă un bloc în construcţie în comuna Şelimbăr, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) şi Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Sibiu.


„În Şelimbăr, pe strada Doamna Stanca, un sibian în vârstă de 40 de ani, angajat al unei firme de construcţii, a căzut de la o înălţime de aproximativ 9 metri, după ce s-a împiedicat în timp ce efectua lucrări de finisare exterioară la un balcon. Din păcate, bărbatul a decedat. În prezent, se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs incidentul, fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă“, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

La locul incidentului s-a deplasat şi un inspector de muncă, pentru a stabili împrejurările în care a decedat muncitorul, relatează Agerpres. Muncitorul a fost resuscitat de o echipă de la SMURD Sibiu, însă nu a mai putut fi salvat, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat