Agresiune sexuală la Avrig! Cum a scăpat femeia?

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din Avrig pentru agresiune sexuală.

O femeie din Avrig a depus o plângere la Poliția Orașului Avrig, în februarie, prin care reclama că a fost agresată fizic de un bărbat necunoscut, într-un magazin din orașul Avrig.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei din loviri sau alte violențe în agresiune sexuală.

Polițiștii au stabilit că bărbatul, domiciliat în Botoșani și aflat în Avrig în vizită la rudele sale, la data de 21 februarie a.c.,  aflat în stare de ebrietate, ar fi agresat fizic victima atât în magazin, cât și ulterior, în curtea magazinului, unde aceasta l-ar fi lovit cu piciorul, reușind astfel să fugă și să ceară ajutor.

Ieri, bărbatul a fost depistat în localitatea Todireni, fiind emis mandate de aducere pe numele său.

Împotriva sa a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, urmând ca azi să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*