Ansamblul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu reprezintă România la “Folkart”

Ansamblul Folcloric Ardealul al Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu a fost invitat să participe la cea de-a 25-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor “Folkart” care are loc în perioada 25 – 29 iunie în oraşul Maribor din Slovenia.

“Folkart” este cel mai mare festival de acest gen din Europa Centrală care reuneşte grupuri folclorice din toate colţurile lumii, ale căror spectacole aduc bună dispoziţie publicului numeros prezent la evenimente începând cu anul 1993.

“Ardealul” este singurul ansamblu folcloric din ţara noastră care va susţine, la această ediţie, o serie de spectacole şi parade, promovând valorile tradiţionale româneşti în cadrul acestui important festival şi va reprezenta România la cel mai înalt nivel. “Prin această participare dorim promovarea actului cultural de calitate sub toate formele şi reprezintă unul din obiectivele majore ale Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu. În acest sens se urmăreşte dezvoltarea unui sistem de schimb de informaţii profesionale şi calitative în domeniul folclorului”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat