Antrenamente în condiții speciale

Fotbaliștii și staff-ul AFC Hermannstadt au efectuat duminică, 17 mai, testul pentru depistarea COVID-19 și toate rezutatele au fost negative.

După două luni de autoizolare și antrenamente efectuate la domiciliu, lotul și staff-ul s-a reunit într-un cantonament cu un regim special.

Cantonamentul este organizat conform unui protocol stabilit de către Comisia Medicală a Federației Române de Fotbal, în urma unor consultări cu reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Ministerului Tineretului și Sportului, precum și Istitutul Național de Sănătate Publică. Cantonamentul este organizat într-o singură locație, iar pe parcursul primelor 14 zile antrenamentele vor fi axate pe pregătirea fizică, în grupuri de maximum patru jucători, supervizate de două persoane din staff (tehnic și medical), fără accesul presei sau al suporterilor.

Reamintim că AFC Hermannstadt a suspendat antrenamentele pe 16 martie, ca o consecință a deciziei FRF de a suspenda toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*