Aria, un concept unic. Servicii medicale ambulatorii, de reabilitare, sportive, SPA și wellness

Cel mai nou complex sportiv deschis în Sibiu, unic în România, a lansat Aria Sport. Amatorii de mişcare găsesc aici cinci săli de sport cu aparate performante şi antrenori motivanţi.

În urmă cu doi ani, echipa Centrului Medical Casa Noastră și-a propus să dezvolte un proiect îndrăzneț, care să reunească în aceeași arie servicii medicale ambulatorii, de reabilitare, sportive, SPA și wellness. Astfel, sub numele de Aria, s-a dezvoltat un concept unic în România, care oferă servicii diverse pentru un stil de viață sănătos, adresat întregii familii. Deschis sub motto-ul „Mai mult decât sănătate… Wellness!”, Centrul Aria se va întinde pe o suprafață de 14.000 de metri pătraţi și va cuprinde mai multe arii, respectiv Aria Clinic, Aria Recuperare, Aria Sport, Aria Aqua, Aria SPA&Wellness și Aria Fun. Acum, după deschiderea Aria Sport, complexul are trei arii funcţionale, care ocupă o suprafață de 4.500 de metri pătraţi din suprafaţa totală a complexului.

echipa aria

Dotări ultramoderne

Centrul sportiv recent lansat este visul oricărui iubitor de mişcare şi cuprinde cinci săli de sport, respectiv sala indoor cycling, dotată cu 26 de biciclete, sala de fitness, dotată cu 15 aparate cardio și 35 aparate pentru fortă, sala Functional Training cu 5 posturi TRX si 6 Kinesis statii ce incorporează Full Gravity Technology (mișcări tridimensionale). Sala de TRX&Kinesis este singura sală din țară cu aceste dotări. Tot în Aria Sport, există sala de Aerobic ce acoperă servicii de Zumba, Pilates, Step Aerobic, Bokwa, Bosu, Fitball, Tae Bo, Kids Postural, Senior Gym, Steel Tonic, Pregnancy Gym.

De timp liber

Complexul Aria are şi o sală de tenis de masă, dotată cu 12 mese de joc, fiecare iluminată cu 600 lucși per masă, iar suprafața sălii este acoperită cu Tarket Table Tenis. Nu întâmplător, în conceptul ARIA zona de sport este asociată serviciilor de asistență medicală, ca diferențiator și ca principal atu în promovarea unui stil de viață sănătos. Echipa centrului este formata din specialiști cu experiență în domeniul medical și sportiv uniți de același concept Aria. „Centrul Aria s-a născut din dorința de a susține sănătatea familiei si implicit a comunității sibiene. Centrul Aria se adresează specialiștilor in domeniu, care pot profesa într-un mediu de lucru profesional cu dotări de tehnologie înaltă si nu in ultimul rând centrul Aria se adresează companiilor si angajaților acestora oferind pachete speciale, cu un raport optim calitate preț”, explică Alexandru Mureşanu, managerul sportiv Aria Sport.

Servicii medicale

Complexul cuprinde clinică medicală privată ce asigură servicii medicale de specialitate, respectiv alergologie, cardiologie, chirurgie, dermato-venerologie, endocrinologie, medicină internă, neurologie, obstetrică-ginecologie, ORL, ortopedie, oftalmologie, pediatrie, psihiatrie, reumatologie, stomatologie, urologie, nutriție și dietetică, acupunctură, psihologie, servicii de medicina muncii și siguranța transporturilor. Toate aceste servicii sunt susținute și de o aparatură de înaltă tehnologie, precum computerul tomograful Philips, fibroscopul Olympus pentru gastroenterologie, Eco Doppler-ul 3D, 4D Siemens etc. Această arie are deja 13.000 de abonați.

Reabilitare

Baza de tratament și reabilitare medicală și sportivă este una dintre cele mai performante și complexe baze de tratament „indoor”. Serviciile oferite acoperă tratamente și proceduri de electroterapie, hidroterapie (băi galvanice, căzi cu hidromasaj și duș subacval), kinetoterapie (inclusiv masă de elongații vertebrale – Fiziotek), magnetoterapie, masaj, terapie laser, terapie shockwave, termoterapie (nămol și parafină) şi acupunctură. În viitorul apropiat, bazei de tratament i se vor adaugă o sală de aerosoli medicali, un bazin cu apă sărată și un bazin pentru recuperare medicală.

Aria în viitor

Chiar dacă investiția de până acum a implicat un efort financiar important din partea acționariatului și accesarea fondurilor europene, dezvoltarea proiectului nu se oprește aici. „Avem ca obiectiv să deschidem în cei 14.000 de metri pătraţi ai locației, în lunile ce urmează, și celelalte Arii pe care le-am gândit integrate în Centrul Aria și anume Aria Spa, Aria Aqua și Aria Fun, în cadrul cărora vor funcționa o piscină semiolimpică, o piscină pentru copii, o zonă de wellness, un perete de cățărare, zone speciale pentru copii, chiar și un patinoar. Dorim să oferim copiilor noi posibilități de recreere, educare și dezvoltare. Așa s-a născut ideea unei arii de distracție, dar și de educare – Aria Fun”, spune Suzana Rusu, manager Aria.

Cupa de Vest

Centrul Aria va găzdui, vineri şi sâmbătă, Cupa de Vest. Vor fi două zile de maraton indoor cycling şi tenis de masă dedicate atât sportivilor amatori, cât şi profesionişti. Vineri, competiţiile se vor desfăşura între orele 18 şi 22, iar sâmbătă, între orele 8 şi 22. Concursurile sunt dotate cu premii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*