Arta plastică sibiană promovată la nivel înalt de un restaurator C.N.M. Astra

„Artişti sibieni pe simezele sălii de expoziţii «Constantin Brâncuşi»“ se numeşte expoziţia pregătită de către expertul restaurator pictură de la C.N.M. ASTRA, Geanina Ionescu. Vernisajul acestei expoziţii a avut loc în această după-amiază, în sala de expoziţii ,,Constantin Brâncuşi” din Palatul Parlamentului, Bucureşti.

Iniţiativa a apărut de la ideea că educaţia şi susţinerea creaţiei sunt elemente de bază în dezvoltarea socio-culturală a populaţiei, susţin organizatorii. ,,Scopul acestui proiect este promovarea artei plastice din zona Sibiului. Atât în catalog cât şi în expoziţie sunt prezenţi 44 de artişti sibieni şi un invitat de onoare din Belgrad cu lucrările lor de artă contemporană. Acest eveniment expoziţional reuneşte nume de prestigiu ale artelor plastice contemporane în domeniile pictură, grafică, sculptură, artă decorativă şi artă fotografică”, a declarat expertul restaurator Geanina Ionescu – membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania, Filiala Sibiu.

,,Artişti sibieni pe simezele sălii de expoziţii ,,Constantin Brâncuşi” va rămâne în capitala ţării până la sfârşitul lunii octombrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*