Astăzi, CSU Atlassib Sibiu primește vizita celor de la BC Mureș

Antrenorul sibienilor spune că adversara este o echipă puternică, o echipă care va încerca să facă totul pentru o victorie, dar are speranțe că echipa sa va face o partidă bună mâine.

”Ca fiecare meci din această ligă, ne așteptăm la un meci greu duminică. Jucăm cu o echipă foarte bună, care poate nu a început foarte bine sezonul, dar o echipă care, în ultimele sezoane a fost a douași a treia, în campionat, și care nu a schimbat foarte mult lista de jucători. Asta înseamnă că au o echipă de calitate și cu siguranță vor ajunge pe drumul pe care și-l doresc. Acum câteva săptămâni l-au adus pe Filip Adamovic care le aduce un plus de calitate la echipă. Așa cum se vede din rezultate, au câștigat cu Asesoft la Ploiești, ceea ce înseamnă o victorie mare, care le dă speranțe că pot câștiga și pe terenul nostru. Pe de altă parte, noi ne pregătim, vom da tot ce putem pentru a ne pregăti bine, vom încerca să dăm tot ce e bun. Trebuie să spun că echipa nu este completă, pentru că ultimele meciuri am jucat cu accidentări și asta ne-a costat. E sigur că nu vom intra pe teren cu cinci jucători străini, dar asta nu contează. Trebuie să dăm totul pentru a câștiga acest meci, pentru că este foarte important”, a spus Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

Jucătorii de la CSU Atlassib Sibiu se bazeză mult pe aportul fanilor și speră ca sala sa fie plină pentru a-i încuraja. ”Avem nevoie de sala plină, dacă este posibil, și avem nevoie de atmosferă pentru a încerca, împreună, să câștigăm acest meci pentru că este un meci foarte important, ca aproape fiecare meci din campionat. Acesta, în mod special, pentru că echipa noastră nu va fi completă și jucăm cu o echipă foarte, foarte bună, poate cea mai bună echipă care vine, în acest sezon, să joace la noi. Sper ca împreună să avem șansa și să încercăm să facem un rezultat bun”, a mai spus Perisic.
Partida care se va desfășura în Sala Transilvania din Sibiu, începe la orele 17:00, și va fi transmisă live pe Digi Sport

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*