Basescu la Conventia Nationala PDL: „Dupa 2014, obiectivul meu este constructia unei drepte puternice”

„Alegerea domnului Boc la Cluj este proba ca, oricat ar fi de dificil un program executat in perioada de criza, daca este explicat, poate fi inteles de romani”, le-a spus presedintele Traian Basescu, acum cateva minute, delegatilor prezenti la Conventia Nationala Extraordinara a Partidului Democrat Liberal.

Conventia Nationala a inceput, in jurul orei 10, la Complexul Romexpo din Capitala, in prezenta a 4.200 din cei 5.009 delegati ai organizatiilor judetene.

 

Basescu a fost intampinat cu urale de toti cei prezenti si le-a transmis democrat-liberalilor din toata tara ca a venit la Conventia Nationala Extraordinara a partidului cu dragoste si pentru a vedea daca există puncte comune in continuare. El a criticat o serie de masuri economico-sociale ale actualei puteri, insistand si asupra faptului ca se afla in Executiv ministri cu dosare penale, apoi a facut un bilant al guvernarii PDL. „Dragii mei, ati avut o contributie extraordinara la inceperea procesului de modernizare a Romaniei si, pentru acest lucru, eu, presedintele Romaniei, va multumesc. Ati facut acest lucru in conditii extrem de grele. Am auzit frecvent ca «am pierdut pentru ca s-au luat masuri de austeritate». Vreau sa stiti ca ati pierdut pentru ca ati salvat tara intr-un moment de mare greutate. Alegerea domnului Boc la Cluj este proba ca, oricat ar fi de dificil un program executat in perioada de criza, daca este explicat, poate fi inteles de romani. Dupa ce imi termin mandatul, in 2014, obiectivul meu va fi construirea unei drepte puternice, care sa transforme procesul de modernizare a Romaniei intr-o doctrina care creeaza sanse, nu da pomeni electorale”, a precizat seful statului.

Deputatul Elena Udrea are cele mai mari sanse sa castige sefia partidului, potrivit mai multor sondaje. De altfel, ea a declarat inca de la sosirea la Romexpo ca se bazeaza pe sustinerea a peste jumatate dintre votanti.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat