Beethoven, jazz și pop la Sala Thalia

Trio-ul Péter Sárik va concerta luni, 9 octombrie, la Sibiu, într-un eveniment unic în care vor putea fi ascultate compoziții semnate de Beethoven, în aranjamente inedite, cu accente de jazz și pop.

Peter Sarik Trio

Evenimentul face parte din seria de concerte intitulată „Anotimpuri – ediția a doua”. Biletele pentru acest eveniment s-au pus în vânzare în rețeaua Eventim și se pot achiziționa la prețul de 10 lei.

În acest nou proiect marca Péter Sárik – „X Beethoven”, cei trei muzicieni au adaptat lucrările lui Beethoven la propriul lor stil muzical. Astfel, în concertele de prezentare ale proiectului, Péter Sárik Trio cântă secvențe din simfoniile și sonatele de pian ale compozitorului mixate cu elemente din muzica jazz și pop. De fiecare dată, cea mai mare parte a programului este bazată pe improvizație, trio-ul amintind astfel de vremurile când chiar și artiștii de muzică clasică improvizau. În concertele trio-ului Péter Sárik publicul joacă un rol important, cei trei muzicieni interpretând Oda Bucuriei împreună cu spectatorii din sală. Membrii trio-ului sunt: Peter Sarik (pian), Tibor Fonay (chitară bas și contrabas), Attila Galfi (tobe).

Evenimentul este organizat de UCIMR și Exces Music și este o acțiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria municipiului Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*