Bilete sold out la concertul Dream Theater de la Cluj Napoca

Prima din cele două categorii de bilete aniversare early bird pentru concertul Dream Theater de la Cluj Napoca este sold out. A doua categorie este disponibilă de astăzi într-un număr limitat, au anunţat organizatorii.

Prima categorie early bird pentru concertul din București mai este disponibilă timp de 10 zile sau până la epuizarea stocului de bilete.

“Mulțumim fanilor de la Cluj pentru entuziasm și vă reamintim că cei care nu au reușit să își achiziționeze bilet din prima categorie early bird mai au încă o șansă de a intra în posesia biletelor aniversare, „Golden Dream Ticket”, disponibile în număr limitat. Acestea le ofera șansa de a câștiga unul dintre cele 10 pachete Gold VIP Upgrade, precum si un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de „Images and Words” pe care îi sfătuim să îl poarte la vedere pentru ar putea să le aducă surprize plăcute din partea trupei. S-a suplimentat numărul de bilete pentru cumpărătorii de la Cluj fără un anunț prealabil. Totodată, s-a mărit numărul de premii într-un mod proporțional pentru a nu diminua șansele statistice inițiale, adica numărul câștigătorilor de la Cluj va fi 15, în loc de 10”, au transmis organizatorii.

Dream Theater va aniversa 25 de ani de la lansarea celui mai de success album din carieră, Images and Words, prin 2 show-uri la Cluj-Napoca, pe 19 mai, în incinta Cluj Arena și la București, pe 20 mai, la Arenele Romane.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*