Bugetul orașului Cisnădie, mai mare decât anul trecut. Iată cum se împart banii!

Bugetul local al orașului Cisnădie pe anul 2021 se cifrează la aproximativ 52 de milioane lei.

Veniturile estimate sunt în creștere cu 4,48 la sută față de bugetul anului 2020. „Creșterea se datorează în special veniturilor aferente contractului de finanțare din fonduri externe nerambursabile pentru obiectivul de investiții «Reabilitare și dotare cu aparatură medicală a ambulatoriului integrat de specialitate din cadrul Spitalului Orășenesc Cisnădie» și subvențiilor pentru funcționarea centrului de vaccinare anti-COVID”, au explicat reprezentanții Primăriei.

Cea mai mare parte a bugetului, respectiv 39,8 milioane lei, va fi alocat cheltuielilor de funcționare. Restul de 12,2 milioane lei, respectiv 24 la sută, va merge pentru dezvoltare, din care 10 milioane la capitolul Sănătate. Pentru refacerea drumurilor sunt prevăzuți 2,1 milioane lei, din care: refacere drumuri Cisnădie – Cisnădioara – 1 milion lei; refacere drumuri pietruite Cisnădie – Cisnădioara – Cartierul Arhitecților – 400.000 lei; balast piatră spartă Cisnădie – strada Lungă – Cisnădioara – 450.000 lei.

Primăria Cisnădie a lansat în dezbatere publică proiectul de buget pentru 2021. Persoanele interesate pot trimite propuneri, sugestii și recomandări la adresa primarie@cisnadie.ro, cu mențiunea: ”Propunere buget local 2021”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*