CĂLĂUL Țucudean! FC Hermannstadt a pierdut cu 1-0 în fața campioanei en-titre CFR Cluj

Echipa sibiană a fost învinsă, ier, cu scorul de 1-0 de campioana CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a IX-a a Ligii 1, disputat pe Stadionul ”Trans-Sil” din Tg. Mureș.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de internaționalul George Țucudean în minutul 69.

În ciuda înfrângerii, formația pregătită de Alexandru Pelici a făcut un meci curajos, irosind mai multe situații de gol. În schimb, CFR a marcat golul victoriei la singurul său șut pe spațiul porții lui Cătălin Căbuz.

Prima ocazie a meciului le-a aparţinut gazdelor, dar şutul căpitanului Dâlbea s-a dus peste poarta lui Arlauskis. Manea (29) a trimis peste poartă din lovitură liberă, iar Tsoumou a ratat de două ori în prima repriză.

După revenirea de la vestiare, în minutul 69, singura ocazie din acest meci a fost fructificată de către Ţucudean, care a deschis scorul, după ce a scăpat din marcaj, 0-1. Sibienii au răspuns imediat, însă Dâlbea a trimis puţin pe lângă poartă, iar până la finalul partidei scorul a rămas același.

Pelici a folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Biel Company (Bogdan Rusu – min. 73), Nemanja Mijuskovic, Ionuț Stoica, Daniel Tătar – Răzvan Dâlbea (cpt.), Ilja Antonov – Tiberiu Serediuc (Ștefan Blănaru – min. 63), Bruno Chalkiadakis, Jordan N’Kololo – Juvhel Tsoumou (Petrișor Petrescu – min. 63).

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt continuă să aibă 7 puncte și ocupă locul 13 în clasamentul Ligii 1.

În etapa a X-a, echipa sibiană joacă tot la Tg. Mureș, cu vicecampioana FCSB. Partida este programată duminică, 30 septembrie, de la ora 21.00. Până atunci, FC Hermannstadt joacă în 16-imile de finală ale Cupei României la Clinceni, cu echipa locală Academica, miercuri, 26 septembrie, de la ora 16.30.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*