Hornbach Sibiu va fi gazda DogFest în data de 1 octombrie, de la ora 11.

DogFest, eveniment organizat de Royal Canin în parteneriat cu Hornbach, revine și în toamna aceasta cu o nouă ediție plină de activități și multe provocări distractive pentru iubitorii de animale de toate vârstele. Înscrierile se fac în ziua evenimentului.

Evenimentul va cuprinde prezentări de rase, traseu de obstacole și demonstrații spectaculoase de dresaj, iar cei înscriși în competiție vor avea parte de multe surprize și premii. „În fiecare an scopul nostru este acela de a crea un eveniment pentru întreaga familie, de care să se bucure fiecare membru în parte, inclusiv animalele de companie. Suntem foarte fericiți de faptul că DogFest a fost foarte bine primit în comunitate, iar pentru anul acesta, la cea de-a 5-a ediție am pregătit mult mai multe atracții și activități frumoase care să-i distreze pe toți cei care ne vor fi alături în zilele evenimentului. Împreună cu partenerii noștri Hornbach și Ringstar am putut crea spațiul perfect pentru desfășurarea unui eveniment caravană de o asemenea amploare care găzduiește unul dintre cele mai frumoase evenimente ale anului dedicat în totalitate câinilor”, au anunțat organizatorii.

Și la această ediție proprietarii de câini vor putea participa la concursurile de cunoaștere a raselor, dar și la o tombolă cu premii. Vor fi organizate, de asemenea, prezentări de rase și un traseu cu obstacole pentru cei mai agili câini. Programul evenimentului include și demonstrații impresionante de dresaj ce vor fi executate de specialiști în domeniu.

De trei ani, DogFest încurajează adopția unui câine și este locul ideal pentru iubitorii de animale care își doresc să își găsească și să ducă acasă un prieten loial și curajos care să-i îmbogățească sufletește.

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*