Cisnădia are cel mai mare panou de escaladă din județul Sibiu, cu peste 20 de trasee

Căţărătorii au de acum la Cisnădie cel mai mare panou de escaladă din judeţul Sibiu!

Iubitorii de adrenalină sunt asteptaţi la baza sportivă Măgura Cisnădie, pentru a porni în aventura escaladării panoului înalt de zece metri. Panoul este destinat atât începătorilor, cât şi căţărătorilor medii şi avansaţi. Au fost amenajate peste 20 de trasee de escaladă, cu diferite grade de dificultate.
Cei care nu s-au mai căţărat niciodată pot urma cursuri de iniţiere, cu instructori autorizaţi. În plus, ei vor beneficia şi de toate echipamentele necesare, având posibilitatea să înveţe tehnica de lucru cu coarda de alpinism. Programul de căţărare este între orele 14.00 şi 18.00.

Acest panou completeză oferta de spaţii în care cisnădienii se pot recrea şi, în acelaşi timp, pot face sport, iar accesul este gratuit.

Reamintim că, săptămâna trecută, s-a redeschis și ștrandul din Cisnădie. Acesta include două piscine pentru copii şi un bazin pentru adulţi, iar programul de funcționare de luni până duminică, începând cu ora 10.00 până la orele 20.30. Tarifele de intrare din acest an sunt următoarele: 10 lei/zi/adult, 5 lei/zi pentru copii, elevi şi studenţi. Pentru cei care doresc să închirieze un şezlong, preţul este de 5 lei/zi, iar pentru o umbrelă, cei care vor să se pună la adăpost de soare vor plăti tot 5 lei/zi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*