CJ Sibiu așteaptă proiecte culturale, gastronomice și de tineret

Până în 20 mai, Consiliul Județean primește proiecte care pot fi finanțate prin Agenda culturală, Agenda comunității și Agenda de tineret a județului Sibiu pe anul 2019.

Rezultatele finale vor fi afișate pe site-ul Consiliului Județean în data de 10 iunie, iar proiectele admise pentru finanțare vor fi aprobate în ședința din luna iunie. În urma aprobării bugetului, Consiliului Județean Sibiu a alocat: 250.000 lei pentru programe, proiecte și acțiuni culturale; 1.000.000 lei pentru programe, proiecte şi acţiuni pentru dezvoltarea comunităţii locale și 250.000 lei pentru programe, proiecte și acțiuni de tineret. Ghidurile care stau la baza finanțării acestor proiecte sunt postate pe site-ul www.cjsibiu.ro.

Rezultate finale, pe 10 iunie

Calendarul de desfășurare a activităților de evaluare și selecție pentru aceste proiecte este următorul: până în 20 mai – perioada de depunere a proiectelor; 24 – 31 mai – perioada de evaluare a proiectelor depuse; 31 mai – afişarea rezultatelor evaluării proiectelor depuse (punctajele obținute); 3 – 5 iunie – perioada de depunere a contestaţiilor; 6 – 10 iunie – soluţionarea contestaţiilor depuse și 10 iunie – afişarea pe site-ul instituției a rezultatelor finale.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat