Clinica OLDENT IIP SRL Sibiu vă aduce un nou zâmbet, o nouă viață

OLDENT IIP SRL se află printre clinicile stomatologice nou înființate din municipiul Sibiu, clinica care oferă servicii de calitate și aparatură medicală de ultimă generație, achiziționată recent.

Povestea clinicii sibiene, situată pe strada Marius Sturza nr. 8A, a început atunci când dr. Mirela Paraschiva Slavu, medic cu experiență de 25 de ani în stomatologie, și d-na Ilina Adriana Sîrbu, consultant management, au hotărât să pună în practică un proiect nou: o clinică stomatologică care să fie dotată cu aparate de ultimă generație.

Au analizat toate posibilități, toate riscurile, dar și oportunitățile financiare pentru noua afacere și în cele din urmă au decis să acceseze fonduri guvernamentale derulate de administrația centrală. Astfel, în urma depunerii dosarului și acceptării acestuia, în luna iunie 2019 au semnat contractul de finanțare pentru noua clinică.

„Suntem oameni deschiși și încercăm să devenim mai buni în activitățile noastre. Clinica se află în plină dezvoltare și dorim să atragem medici care doresc să se dezvolte și să performeze în acest domeniu“, ne-a declarat Ilina Adriana Sîrbu, managerul clinicii OLDENT IIP SRL Sibiu.

La rândul său, dr. Mirela Paraschiva Slavu are o bogată experiență ca medic stomatolog.

„Sunt foarte importante relațiile cu clienții și vrem să le oferim tot confortul atunci când apelează la clinica noastră, având o bună comunicare cu pacienții. Starea de sănătate a cavității bucale este o reflectare a stării generale fizice si psihice a întregului organism“, spune dr. Mirela Paraschiva Slavu, fondatorul clinicii sibiene.

Caută medici profesioniști

În acest moment clinica este interesată de formarea unei echipe profesioniste și dezvoltă partea de implantologie. „Vrem să dezvoltăm proiectul și căutăm specialiști care să lucreze într-un mediu deschis, sănătos“, spune dr. Slavu.

Clinica OLDENT IIP cuprinde un cabinet stomatologic, un cabinet implantologie și în perspectiva intenționăm să dezvoltăm un cabinet de medicină alternativă unde clienții vor putea avea acces la magnetoterapie, reflexoterapie, mesaje de relaxare și sacroterapie.

Avantaje de a apela la clinica OLDENT IIP SRL Sibiu

– clinica lucrează cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate

– ședință de relaxare gratuită folosind lumina polarizată Bioptron, înainte sau după tratament

– prima consultație este gratuită

Parteneriat reușit

„Indiferent dacă noi vrem sau nu lumea se schimbă”. KAREL GROUP CORPORATION este acum împreună cu echipa OLDENT IIP SRL, iar pacienţii se vor bucura de tehnologii de ultimă generaţie în nanomedicină, stomatologie,împlantologie şi de toată atenţia noastră.

Pierderea dinților este o problemă pentru noi toți, nu putem mesteca bine, ne simțim inconfortabil și în același timp suntem dezamăgiți de felul în care arătăm. În majoritatea cazurilor implantul dentar este o soluție modernă. Sistemele Denti și Karel Group Corporation oferă implanturi dentare de înaltă calitate la un preț rezonabil. Pentru cei interesaţi, accesaţi http://www.karelgroup.ro sau www.dentalimplants.com.ro.

Cu prietenie, echipa OLDENT IIP și KARELGROUP“.

Date de contact

  • Clinica OLDENT IIP SRL Sibiu, strada Marius Sturza, nr. 8A
  • Tel. 0747.077.893 / 0770.282.726
  • www.oldent.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*