Concert aniversar Voltaj la Shopping City Sibiu

Energie, muzică bună și hituri ce sigur îi vor face să danseze, asta îi așteaptă pe sibieni sâmbătă, 19 octombrie, la super concertul aniversar Voltaj de la Shopping City Sibiu.

Concert Voltaj
„Ca la 20 de ani” este atât numele show-ului, dar și starea pe care membrii trupei Voltaj o vor transmite fanilor, de la ora 18:00. De pe scena amplasată în parcarea centrului comercial vor răsuna acordurile pieselor ce și acum fac orice petrecere mai bună: „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce” sau „Ca la 20 de ani”.

Aniversarea a două decenii de activitate pe scenă va fi completată de melodiile de pe cel mai recent album Voltaj, precum „100 de ani”, „Amprente”, „Cred că-s hip” (feat. Noaptea Târziu), „Nu doar de ziua mea”, „Las tot”, dar și „100 de ani”, piesa compusă exclusive de fanii trupei, care au scris versurile pentru a sărbători Centenarul.

De la ora 18:00, publicul își va face încălzirea în cadrul unui warm-up show, iar de la 19:15, spectatorii vor descoperi viitoarele voci ale scenei românești, cu ocazia unui recital al membrilor Voltaj Academy, școala de muzică fondată de membrii trupei. Începând cu ora 20:00, Voltaj urcă pe scenă pentru o oră și jumătate de energie și voie bună.

Concertul de la Shopping City Sibiu face parte dintr-un amplu turneu național, ce are loc în orașe precum Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Satu Mare, Deva, Timișoara, Piatra Neamț, Brăila și Buzău.

Accesul este gratuit pentru toată lumea, iar mai multe informații despre „primii 20 de ani” ai trupei Voltaj pot fi găsite pe site-ul Shopping City Sibiu și pe pagina de Facebook.


 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*