Concurs de alergare montană

Sibienii care iubesc mișcarea sunt invitați, pe 15 aprilie, începând cu ora 8.00, în piața din centrul localității Rășinari.

„Îi așteptăm pe alergătorii cu experiență pentru care pregătim un traseu de semimaraton, pe cei care vor să-și încerce limitele într-un cros de 10 kilometri de alergare montană, copiii care vor să descopere în alergare alături de adulți o zonă de poveste, dar și pe gurmanzii pentru care pregătim specialități cu gust local. Te invităm să alergi pe colinele ce străjuiesc satul Rășinari la început de munte și de calendar, în vremea când primăvara împinge la deal iarna și când oierii încep un nou ciclu ancestral. Hai pe-un picior de plai cu tradiție și suflet, într-un colț de natură încremenită în timp, ca într-un muzeu viu dintr-un alt tărâm. Aleargă cu sufletul și ochii deschiși, încarcă-te cu magia a ceva ce nu poate fi povestit, ci trebuie trăit“, transmit organizatorii.

Concursul de alergare montană „Urme pe Play” este organizat de Asociația Tură în Natură Sibiu alături de Asociația Pensiunilor Agroturistice din Rășinari, cu sprijinul financiar al Primăriei Rășinari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*