Concurs de tir cu arcul cu tinte traditionale in Salina Turda

Aproximativ 120 de arcasi au participat la concursul de tir cu arcul desfasurat sambata in Salina Turda. Printre acestia s-au prezentat atat arcasi cu experienta cat si pasionati aflati la prima experienta in sportul cu sageti, din diferite zone ale tarii : Alba, Oradea, Hunedoara, Zalau, Deva, Mures, Gherla, Craiova, Bucuresti si, bineinteles, Turda.
P1300707 In cadrul scurtei festivitati de deschidere, directorul societatii Turda Salina Durgau S.A.- Maria Simona Baciu, le-a multumit participantilor pentru prezenta in asa numar mare la concurs asigurandu-i ca va urma o a II-a editie si faptul ca Salina Turda este deschisa la orice gen de activitate care indeamna la sanatate prin sport.
La festivitate a fost prezent si Doru Danilet, presedintele Federatiei Romane de Arc Traditional si Field alaturi de Florin Vulturar, sef serviciu Turism la Salina Turda , acestia oferind date tehnice si organizatorice in ordinea desfasurarii concursului de tir cu arcul.
Concurentii au fost impartiit pe grupe de varsta si au avut la dispozitie mai multe tipuri de tinte (in miscare si fixe ) asezate la distante diferite una de cealalta. Concursul s-a desfasurat pe parcursul a 5 ore, timp in care participantii si-au aratat indemanarea si tehnica pentru a aduna cat mai multe puncte.

Castigatorii concursului:

Arc cu fereastra baieti Punctaj

Seres Geza 292
Mugur Bogtean 241P1300619
Nitulescu Bogdan 237

Arc cu fereastra fete

Tomescu Alina 153
Botos Andra 139
Capusan Cristina 98

Arc fara fereastra baieti

Salomon Csongo 221P1300583
Dosa Ionut 213
Pecsi Levente 192

Arc fara fereastra fete

Mazuru Elena 137
Sampalean Roxana 48

Juniori

INCZE ROBERT 180
Szekely Eduard 168

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*