Conferințe Dialogurile ULBS

 

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu vă invită mâine, 18 octombrie, la două evenimente realizate în cadrul inițiativei Dialogurile ULBS.

Primul eveniment este conferința interdisciplinară “Vindecarea. Știință și credință”,

susținută de Dr. Evgheni Protsenko- specialist neuropsihologie, fondator al programului de reabilitare “Old World” din Rusia, Prof. Univ. Dr. Eugen Iordănescu- Facultatea de Științe Socio-Umane și Pr. Conf. Univ. Dr. Constantin Necula- Facultatea de Teologie, care va avea loc la ora 10:00, în Aula Avram Iancu a Facultății de Litere și Arte.

La ora 15:00, Dan Pascariu, Preşedintele Băncii Unicredit Ţiriac, bancher cu vastă experienţă şi largă recunoaştere naţională şi internaţională, membru al Consiliului de Administraţie al Tarom, va susține o conferință cu tema “Succesul nu este întâmplător”. Evenimentul va avea loc în Aula Magna a universității, din Str. Lucian Blaga Nr. 2.

Conferinţa este organizată în cadrul unui program de dezvoltare a legăturilor dintre mediul de afaceri şi mediul universitar iniţiat de Facultatea de Ştiinţe Economice sub patronajul ULBS, în cadrul mai larg creat de iniţiativa “Dialogurile ULBS”. În cadrul acestui program sunt invitaţi să conferenţieze manageri de top (CEO, CFO, COO) din firme de prestigiu,  pentru a disemina din experienţa lor practică studenţilor şi cadrelor didactice.

Așteptăm la ambele evenimente studenţii şi cadrele didactice din toate facultăţile Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu, precum și reprezentanți ai mass-media și publicul larg.

 

 

 

 

Departamentul de Comunicații și Marketing

Specialist Relații Publice,

Daliana Drăguțescu

 

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat