Covid-19 la Sibiu: 38 decese, 459 cazuri confirmate, 269 vindecări

În județul Sibiu, de la începutul epidemiei și până în prezent s-au făcut 3.772 de teste. În ceea ce privește numărul de persoane confirmate în urma testării SARS CoV-2, în județul Sibiu sunt 459 de persoane confirmate pozitiv (dintre care 431 adulți și 28 copii) și 1936 de persoane confirmate negativ.

Au fost declarate vindecate și externate 269 de persoane, iar 38 persoane au murit.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează 743 persoane izolate și 204 persoane în carantină.

La numerele autorităților au sunat în ultimele 24 de ore 123 de sibieni pentru a cere informații în contextul COVID-19.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au răspuns în ultimele 24 de ore la 41 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu la 108.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Ieri, au fost 74 de misiuni, în cadrul cărora au fost verificate 423 de persoane și 1 societate comercială cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse pe timpul stării de alertă.

Pentru o informare corectă a cetățenilor asupra măsurilor adoptate pentru Starea de Alertă, ce trebuie respectate în această perioadă, autoritățile recomandă accesarea platformei www.fiipregătit.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*