CSU Sibiu a ajuns pe locul al doilea după victoria cu Timișoara

Galben-albaștrii și-au luat revanșa, după meciul din tur, pierdut în deplasare la BC SCM Timișoara, și au reușit o victorie importamtă, aseară, scor 81-73 (16 – 13, 16 – 17, 25 – 18, 24 – 25).

Cu acest rezultat, echipa noastră trece pe locul al doilea în clasament și se pregătește de duelul cu echipa campioană, U Banca Transilvania.

foto: Dragoș Dumitru

Meciul s-a jucat cu casa închisă, toate tichele fiind epuizate înainte cu 24 de ore de startul partidei. Suporterii au umplut sala la refuz și și-au purtat favoriții spre victorie. Partida a fost una destul de echilibrată, sfertul al treilea fiind decisiv. Cu această victorie, BC CSU Sibiu are un totat de 10 victorii și 4 înfrângeri și trece pe locul al doilea în ierarhia Ligii Naționale de Baschet Masculin.

“O victorie pe care ne-am dorit-o extrem de mult și cred că am jucat cu determinare. A fost multă tensiune până la pauză, pentru că nici lor, nici nouă nu ne-a ieșit jocul. A fost o bătălie pentru podium, iar câștigătorul trece pe locul al doilea. O victorie, până la urmă, normală, spun eu, pentru că și în tur am jucat bine, până în momentul nefericit pe care l-am avut cu jucătorii, iar acum am așteptat ca ei să se mobilizeze în plus pentru a demonstra că noi suntem altfel. Așa că au luptat, au demonstrat, au învins și îi felicit”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

foto: Dragoș Dumitru

Pentru BC CSU Sibiu, cel mai bun marcator a fost Tyler Laser, cu 18 puncte, iar Monyea Ptratt a terminat partida în triple duble, cu 14 puncte, 12 recuperări și 10  pase decisive. Au marcat pentru echipa locală și Lawrence Kinnard 17p, Mirel Dragoste 11p, Marcel Davis 9p, iar Radu Paliciuc, Bogdan Popescu și Chris Cooper, câte 4p.

BC CSU Sibiu se deplasează, în următoarea etapă la Cluj Napoca, pe terenul campioanei și joacă sâmbătă, 20 ianuarie, de la 17.15.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat