Daniela Cîmpean cooperează cu omologii din Vâlcea și Argeș pentru proiecte de interes, autostrada Sibiu – Pitești fiind prioritatea zero

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, s-a întâlnit marți, 25 aprilie 2017, cu preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Argeș, Dan Constantin Manu, pentru a discuta despre Autostrada Sibiu-Pitești.

La întâlnirea găzduită la sediul Consiliului Județean Vâlcea, preşedinta Daniela Cîmpean a fost însoţită de arhitectul șef al județului, Corneliu Drăgan, și de secretarul județului, Cristina Linde.

Am purtat discuții punctuale, în special de ordin tehnic, pe unele prevederi legislative în vigoare și modul lor de aplicare în vederea realizării investiției de interes naţional: autostrada Sibiu-Pitești. Prezența secretarului de stat din Ministerul Transportului, Ovidiu Flori, precum și a reprezentanților Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi îmi dă certitudinea că ceea ce noi am analizat astăzi va avea ecou.

De asemenea, am abordat și alte proiecte comune, în special în domeniul dezvoltării turismului, serviciilor şi infrastructurii. Colaborarea cu judeţul Argeş a început mai demult. În spiritul discuţiilor pe care le-am purtat cu domnul preşedinte Dan Constantin Manu, am hotărât să ne alăturăm toate cele trei judeţe vecine şi să găsim soluţii împreună, astfel ca lucrurile să meargă nu bine, ci foarte bine. Am considerat că proiectele majore care pot fi făcute pentru comunităţile noastre au şanse mai mari să se realizeze dacă punem umărul cu toţii la realizarea lor, a declarat Daniela Cîmpean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*