Daruri de Crăciun, din partea Asociației Vatra Satului Săcădate | GALERIE FOTO

Asociația „Vatra Satului – Săcădate” le-a oferit daruri vârstnicilor din Săcădate și copiilor de la asociația Dare to Care din Cornățel.

Ieri, 22 decembrie, voluntarii asociației i-au vizitat pe bătrânii din sat. „În prag de sărbători, cu toții încercăm să fim mai buni, mai darnici și mai atenți la nevoile aproapelui nostru. Nici în acest an nu i-am uitat pe bunicii din satul Săcădate. Mulțumim tuturor oamenilor de bine, fii ai satului, care ne-au ajutat să pregătim aceste daruri. De asemenea, mulțumim și celor mici, elevi ai școlii din sat, care au așternut pe hartie câteva urări de sărbători”, transmite Anca Groza, fondatoarea Asociației Vatra Satului – Săcădate.

Tot prin intermediul Asociației Vatra Satului – Săcădate, Moș Crăciun a ajuns cu câteva zile mai devreme la Cornățel, unde Asociația Dare to Care are un centru de zi pentru copii abandonați. „Dar din dar se face rai! Strădania femeilor din șezătoare a fost răsplătită cu multe zâmbete calde și multă bucurie. Am fost ajutoarele lui Moș Crăciun și am dăruit, pe lângă pungi cu dulciuri, șosetele de lână meșteșugite cu mult drag, copiilor de la Asociația Dare to Care din Cornățel. Nu am uitat-o nici pe bunica Petca, care ne-a așteptat cu foarte multă emoție!!! Mulțumim femeilor din șezătoare, tinerilor din sat, precum și membrilor asociației pentru sprijin și implicare!”, a mai adăugat Anca Groza.


Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*