Daruri din Cisnădie pentru copiii sărmani de la Valea Plopului

La Biserica „Sfântul Nicolae” din orașul Cisnădie fost organizată în perioada 15-24 septembrie o colectă de bunuri pentru a ajuta copiii îngrijiți la Valea Plopului de Asociația „Pro Vita”.

Colecta de la Cisnădie a fost organizată cu implicarea preotului Nicolae Vintilă de la Parohia Cisnădie I și a preotului Laurențiu Broscățeanu de la Parohia Cisnădie III.

Darurile au fost oferite celor peste 300 de copii de la Valea Screzii și Valea Plopului, județul Prahova, în 25 septembrie.

„Mulțumim tuturor celor care au participat la acest proiect. Am rămas impresionați de dragostea de care au dat dovadă. De la Cisnădie a plecat un microbuz plin de alimente, dulciuri, lenjerii de pat, îmbrăcăminte și încălțăminte, 30 ghiozdane cu penare și caiete, obiecte de papetărie și birotică, inclusiv o imprimantă performantă cu rezervă de tuș și topuri de hârtie, scutece, șervețele umede, produse de igienă, lapte praf, jucării, două cărucioare de copii și alte daruri. Am fost primiți cu multă dragoste și invitați direct la masă, pentru a fi alături de aproximativ 80 de copii din cei peste 300 de acolo. Am mâncat printre lacrimi de durere pentru suferința unora de acolo, dar și de bucuria de a împărți daruri acestor copilași care, prin Asociația «Pro Vita», coordonată de părintele Nicolae Tănase, au fost salvați de multe ori din ghearele morții. Azi prin darurile trimise de cisnădieni le-am făcut o bucurie. Microbuzul a fost pus la dispoziție de domnul Nelu Nisipeanu care ne-a însoțit la Valea Plopului”, ne-a spus preotul Laurențiu Broscățeanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*