Din 10 februarie începe distribuirea alimentelor din partea UE către beneficiarii de pe listele suplimentare

Acţiunea de distribuire a ajutoarelor în alimente din partea Uniunii Europene continuă. Din data de 10 februarie va începe distribuirea acestora şi către sibienii care s-au înscris pe listele suplimentare, îndeplinind criteriile specificate de lege după data întocmirii listelor iniţiale. Listele suplimentare alcătuite de Serviciul Asistenţă Socială conţin 390 de persoane. În cazul acestora nu se vor mai trimite invitaţii, ci sunt aşteptaţi să se prezinte direct la depozitul de unde se face distribuirea.

_DSC0157În prezent continuă distribuirea către beneficiarii de pe listele iniţiale. Din cele 9.146 de persoane înscrise pe aceste liste, 1.170 încă nu au ridicat pachetele care le corespund. La această dată în depozit mai sunt 9.700 de cutii cu alimente, suficiente pentru a acoperi necesarul pentru 4.850 de persoane.

Sibienii de pe listele iniţiale şi suplimentare mai pot ridica aceste alimente până în data de 20 februarie, termenul limită stabilit de Serviciul Asistenţă Socială.

Reamintim faptul că distribuirea alimentelor din partea Uniunii Europene a început în data de 17 decembrie 2014, beneficiarii programului finanţat de Uniunea Europeană fiind pensionari, şomeri, persoane cu handicap grav şi accentuat, beneficiari de venit minim garantat şi beneficiari de alocaţii pentru susţinerea familiei. Distribuţia se face din depozitul situat pe şoseaua Alba Iulia, nr.112 (Bricomat), de luni până vineri, între orele 9 -15.

Mirela Gligore

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*