Donație de 10.000 de lei pentru copiii bolnavi, din partea DWS

Harald Friedrich, președintele Clubului Economic German Transilvania (DWS), a înmânat o donație de 10.000 lei doamnei Ortrun Rhein, directoarea Centrului de Îngrijiri Paliative Hospice Copii.

Evenimentul a avut loc, astăzi, în prezența consulului Germaniei la Sibiu, Hans Erich Tischler, și a reprezentantelor grupului „Better Halfs”, adică a soțiilor oamenilor de afaceri sau membre ale DWS.

Donația reprezintă banii strânși la petrecerea de Crăciun a DWS – 6.000 lei – plus 1.000 de lei din partea Grupului ”Better Halfs”, care a organizat o acțiune proprie de strângere de fonduri, la care s-au adăugat 3.000 de lei adăugați de DWS în urma unei decizii luate cu unanimitate de voturi de către administrația DWS pentru a rotunji suma.

„Clubul Economic German Transilvania s-a declarat mândru că a putut înmâna această sumă Hospice-ului pentru copii, aceasta nefiind prima donație către acest centru de îngrijire, ceea ce denotă grija pe care o acordă oamenii de afaceri proiectelor caritabile.

Clubul Economic German Transilvania este reprezentantul companiilor germane sau germanofone din regiunea Sibiu, în prezent având în jur de 180 de membri. Unul dintre aspectele căruia DWS îi acordă importanță este implicarea spre binele societății. Astfel, pe lângă donația către Hospice copii, DWS a realizat o donație și către Hope & Homes for Children. Considerând importantă investiția în elevi și studenți, donații au mers din partea DWS și către Școala «Charlotte Dietrich» din Gușterița și Universitatea «Lucian Blaga» Sibiu“, se arată într-un comunicat al DWS.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*