„Epica” la Sibiu

„Epica” revine în Transilvania, la Festivalul ARTmania, cu un nou album: „Requiem for the Indifferent”. Rockerii vor cânta în premieră pe scena din Piaţa Mare alături de „Trail of Tears” şi „Die Toten Hosen”.

Curioşii pot asculta deja pe internet piesa „Storm The Sorrow”, un extras single de pe albumul cu numărul cinci în discografia trupei. Şi tot în spiritul secolului vitezei, trupa publică în fiecare săptămână câte un instrument înregistrat în studio pentru piesa „Monopoly on Truth”, prima melodie de pe albumul „Requiem for the Indifferent”, anunţă un comunicat de presă, citat de Agerpres.

Teme contemporane

Albumul va fi lansat în martie, prin Nuclear Blast şi 13 piese cu mesaje dedicate încercărilor prin care trec oamenii din zilele noastre, susţinute de compozitiile lor instrumentale inconfundabile. „Design Your Universe”, penultimul album „Epica”, s-a bucurat de un succes indiscutabil. Majoritatea concertelor au fost sold-out, inclusiv spectacolul de la Bucureşti. Aşa au început şi anul 2012: evenimentele de lansare din Olanda şi cinci concerte din Europa au rămas fără bilete de vânzare. Aşa porneşte „Epica” în turneul european de lansare din martie până la sfârşitul lunii mai, iar în vară, formaţia îşi va promova noul album pe scenele celor mai îndrăgite festivaluri din lume: MetalCamp în Slovenia, Summer Breeze în Germania, ProgPowerUSA şi altele, via ARTmania România. Sascha Paeth a produs şi acest album „Epica” la studioul său de înregistrări din Wolfsburg, Germania. Paeth mai lucrează pentru „Edguy”, „Kamelot”, „Rhapsody”, „Avantasia”, „Lunatica” şi alte formaţii cu sunet impecabil. Coperta albumului este realizată de controversatul artist german Stefan Heilemann, semnatarul artwork-ului „Design your Universe”, binecunoscut şi pentru colaborările cu „Nightwish”, „Pain”, „Sons of Season”, „Atrocity”, „Leaves’ Eyes”, „MaYaN” sau „Indica”.

Bilete ieftine

Festivalul ARTmania de la Sibiu va avea loc în perioada 6 – 12 august şi va oferi iubitorilor de artă un program cultural variat, ce va include concerte, expoziţii, workshop-uri şi alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Concertele din Piaţa Mare vor avea loc în zilele de vineri şi sâmbătă, 10 şi 11 august. Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate din retelele magazinelor Diverta şi Eventim sau online, prin shop.artmania.ro, eventim.ro sau myticket.ro, la preţul de 80 lei pentru abonamente şi 70 lei pentru bilete în luna februarie. În martie şi aprilie, abonamentul va costa 110 lei, iar biletul 80 lei. În mai şi iunie: 130 lei/abonament şi 90 lei/bilet, urmând ca din iulie

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat