Eveniment aniversar „Județul Sibiu în anul Centenarului” la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu se înscrie în seria manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918 organizate în data 13 iulie sub egida Consiliului Sibiu cu trei evenimente, după cum urmează:

  • ora 11.00, în Foaierul Bibliotecii (corp B) – prezentarea albumului cartografic Scaunul, Comitatul, Județul SIBIU: 100 de ani de administrație românească în Transilvania. 50 de ani de la reorganizarea administrativ-teritorială a României, cu participarea dr. Silviu Borș, directorul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu;
  • ora 12.00, în sala de lectură de la etajul 5 (corp B) – vernisajul colecției tematice de carte Cinste Eroilor Noștri! alcătuită din volume dedicate Primului Război Mondial și studiilor referitoare la Marea Unire de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918. Colecție prezentată de Alexandrina Aldea, coordonator Compartiment Relații cu Publicul al BJ ASTRA
  • ora 13.00, pe terasa Bibliotecii de la etajul 5 (corp B) – panel cu tema 100 de ani de Memorie și istorie locală în colecțiile bibliotecilor publice din județul Sibiu, cu participarea celor mai reprezentative biblioteci publice din orașele și comunele sibiene. Moderator Anca Vasilescu, coordonator Compartiment Metodic. Comunicare. Programe al BJ ASTRA.

Acțiunile tematice completează agenda aniversară la care participă toate instituțiile aflate sub coordonarea Consiliului Județean Sibiu.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat