FC Hermannstadt a câştigat cu 2-0 meciul cu Unirea Dej. Dâlbea și-a făcut golul cadou de ziua lui!

FC Hermannstadt s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa formaţiei Unirea Dej, într-un meci disputat sâmbătă după-amiază, pe Stadionul Municipal din Sibiu, contând pentru etapa a VI-a a Ligii a III-a.

Aceasta este a treia victorie a echipei locale din tot atâtea meciuri disputate pe arena din Parcul Sub Arini.

Golurile au fost marcate de Răzvan Dâlbea, în minutul 7, și Radu Necşulescu, în minutul 79. De altfel, Dâlbea a împlinit chiar sâmbătă vârsta de 35 de ani.

Înaintea fluierului de start s-a ţinut un moment de reculegere în memoria prof. Florin Mihăiescu, fost antrenor de copii şi juniori.

Pentru FC Hermannstadt au evoluat: Voicilă – Criştiu, Oiţă, Tătaru, Medeşan (Bratu) – Dâlbea (Bratima), Petrescu – Monea, Necşulescu (Unguru), Tătar – Cârstean.

Antrenorul Marian Mărgărit s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi. „Am făcut un joc bun. Sunt mulţumit atât de evoluţia băieţilor noştri, cât şi de rezultat. Sperăm să continuăm seria rezultatelor pozitive. Ne aşteaptă un meci greu, în deplasare, la Ulmeni”, a declarat Mărgărit.

14519947_1843160249247961_7467425219717117601_n

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt se menţine pe locul al doilea în clasamentul Seriei a V-a a Ligii a III-a, cu 16 puncte, la egalitate cu formaţia de pe primul loc, Sănătatea Cluj.

Următorul meci de campionat al echipei sibiene este programat sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 15.00, la Ulmeni (jud. Maramureş), cu echipa locală Viitorul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*