FC Hermannstadt joacă în deplasare, cu Metaloglobus, în etapa a XVI-a

După remiza albă de pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, fotbaliștii sibieni se deplasează, astăzi, în Capitală, pentru întâlnirea cu Metaloglobus București.

Partida va începe la ora 14.00 și se va desfășura pe un teren cu suprafață sintetică.

Antrenorul Alexandru Pelici speră ca echipa sa FC Hermannstadt să obțină victoria, pentru a recupera punctele pierdute acasă, cu Chindia. „Este un meci foarte important pentru noi. Vom încerca să obținem toate cele trei puncte, pentru a mai recupera ceva din semieșecul cu Chindia. Întâlnim o echipă omogenă. Suntem conștienți că ne așteaptă un meci dificil, pe un teren sintetic, cu care nu suntem obișnuiți. Nu ne vom putea baza pe Claudiu Pamfile, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar Căbuz este plecat la lotul național de tineret”, a declarat Pelici.

Înaintea acestui meci, FC Hermannstadt ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 2, cu 34 de puncte, iar Metaloglobus este pe 12, cu 19 puncte.

În etapa a XVII-a, echipa sibiană joacă pe Stadionul Municipal din Sibiu cu Academica Clinceni. Partida va avea loc duminică, 12 noiembrie, de la ora 14.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*