FC Hermannstadt joacă la Tg. Mureș

Etapa a XII-a a Ligii 2 se va încheia diseară, când e programat meciul dintre ASA Tg. Mureș și FC Hermannstadt.

Întâlnirea de pe Stadionul „Trans-Sil” din Tg. Mureș a fost în pericol de a nu se mai disputa, după ce ASA a intrat în faliment. În cele din urmă, partida se va disputa conform programării inițiale, de la ora 19.30, urmând să fie transmisă în direct de Digi Sport 1.

„Meciul cu ASA este la fel de important pentru noi ca și celelalte de până acum. Nu trebuie să ținem cont de situația dificilă pe care o traversează adversarul, să ne culcăm pe-o ureche, cum se spune. Trebuie să intrăm motivați pe teren, în încercarea de a obține punct sau puncte pentru a reveni pe primul loc. Sunt convins că, dacă vom aborda întâlnirea cu maturitate și maximă seriozitate, vom obține rezultatul dorit”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Hermannstadt, Alexandru Pelici.

Acesta nu îi are la dispoziție, pentru acest meci, pe Răzvan Dâlbea, Robert Boboc – ambii suspendați pentru cumul de „galbene” – și Sabin Lupu, accidentat.

Înaintea meciului de diseară, FC Hermanstadt ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 2, cu 28 de puncte, în vreme ce ASA se situează pe locul 7, cu 18 puncte.

 

Meciul din 16-imile Cupei României, dintre FC Hermannstadt și FC Voluntari, va avea loc miercuri, 25 octombrie, de la ora 14,00, pe Stadionul „Municipal” din Sibiu, a stabilit, ieri, Federația Română de Fotbal.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*