FC Hermannstadt s-a calificat în optimile Cupei României și a eliminat-o pe deținătoarea trofeului, FC Voluntari!

Echipa sibiană a produs surpriza în 16-imile de finală ale Cupei României.

Ieri după-amiază, FC Hermannstadt a eliminat-o pe prim-divizionara FC Voluntari, nimeni alta decât deținătoarea trofeului și a Supercupei României. După 90 de minute, cele două echipe erau la egalitate (0-0), astfel că s-a intrat în prelungiri. Unicul gol a fost reușit de Răzvan Dâlbea, în minutul 97, cu un șut în vinclu, la colțul lung.

Antrenorii Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au trimis în teren următoarea formulă de echipă: Horațiu Moldovan – Mihai Stancu, Ionuț Stoica, Cătălin Pîrvulescu, Daniel Tătar (cpt.) – Radu Necșulescu (Răzvan Dâlbea – min. 78), Robert Boboc – Petrișor Petrescu (Sabin Lupu – min. 95), Bogdan Rusu, Iulian Popa (Andrei Hergheligiu – min. 60) – Adrian Cîrstean (Ștefan Blănaru – min. 69).

„Ne-am dorit foarte mult să obținem un rezultat pozitiv, în fața echipei care a câștigat Cupa României și Supercupa în sezonul precedent. Pentru noi, meciul cu o echipă din Liga 1 a fost un bun prilej pentru a vedea la ce nivel ne situăm. FC Hermannstadt este un club tânăr, iar astfel de performanțe ne aduc capital de imagine. În optimi avem șansa de a juca împotriva altei echipe din primul eșalon. Le mulțumim suporterilor pentru că au fost alături de noi în număr atât de mare și la acest meci. Îi felicit pe antrenori și jucători pentru această victorie atât de importantă pentru noi”, a declarat președintele clubului sibian, Teodor Birț.

Următorul meci oficial al echipei sibiene este programat sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 16.00, la Pitești, cu FC Argeș, în etapa a XIV-a a Ligii 2.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*