Horror-ul “It”, aflat în fruntea box-office-ului american, rulează în această săptămână la Cinema “Arta”. Cinefilii sibieni pot vedea, în aceste zile, și “The Hitman’s Bodyguard”, aflat pe locul 3 în SUA.

Filmul horror “It” a fost propulsat în fruntea box-office-ului american direct de la lansare, potrivit cifrelor provizorii date publicității ieri de Exhibitor Relations, relatează AFP, preluată de Agerpres. “It”, în care un clovn malefic și criminal se află pe urmele unui grup de adolescenți în nordul SUA, a generat încasări de 117,1 milioane de dolari în primul weekend de rulare în sălile din SUA și Canada.

Filmul lui Andy Muschietti, ecranizare a unui roman de Stephen King, devansează de departe filmul aflat pe locul al 2-lea, “Home Again”, o comedie romantică cu Reese Witherspoon, care a fost lansat tot vineri și care a avut încasări de 9 milioane de dolari.

“The Hitman’s Bodyguard”, comedia de acțiune cu Samuel L. Jackson și Ryan Reynolds, care s-a aflat timp de trei săptămâni în fruntea box-office-ului nord-american, a căzut pe locul al treilea, cu încasări de 4,8 milioane de dolari, devansând “Annabelle: Creation” (4 milioane de dolari). Și “The Hitman’s Bodyguard” este proiectat la cinematograful sibian, în fiecare după-amiază, până pe 14 septembrie, conform programului. De la lansare, cele două lungmetraje au adus 64,8 milioane de dolari în patru săptămâni și respectiv 96,2 milioane de dolari în cinci săptămâni.

Vezi aici programul Cinema “Arta” Sibiu în săptămâna 8 – 14 septembrie 2017!

Filmul polițist “Wind River” a căzut pe locul al 5-lea cu încasări de 3,2 milioane de dolari, dar a avut de la lansare încasări de 25 de milioane de dolari.

Iată restul clasamentului din top zece al box-office-ului nord-american:

6. “Ballerina”, desen animat franco-canadian: 2,5 millions de dolari (15,8 milioane de dolari de la lansare)

7. “Spider-Man: Homecoming”: 2 milioane de dolari (327,7 milioane de dolari de la lansare)

8. “Dunkerque”, epopeea lui Christopher Nolan despre evacuarea celor 400.000 de soldați britanici și aliați în timpul celui de Al Doilea Război Mondial, a avut încasări de 1,95 de milioane de dolari (183 de milioane în total).

9. “Logan Lucky”, un film despre o curs automobilistică cu Channing Tatum, a avut încasări de 1,8 milioane de dolari (25,3 milioane în total).

10. “The Emoji Movie”, film de animație primit foarte prost de critică, a avut încasări de 1 milion de dolari (82,5 milioane de dolari de la lansare).

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.