Filmele săptămânii 6 – 12 iulie la Centrul Cultural „Ion Besoiu“

12.00: „Prinţul fermecător” 3D, dublat RO („Charming“ / animaţie, comedie, familie, fantastic, muzical / SUA / 1h 30 min)

Trei prințese de poveste descoperă că sunt logodite cu același prinț fermecător. Animația 3D reunește voci celebre precum cea a lui Demi Lovato, Avril Lavigne, Ashley Tisdale sau Sia.

14.00: „Prinţul fermecător” 3D, dublat RO („Charming“ / animaţie, comedie, familie, fantastic, muzical / Germania / 1h 30 min)

16.00: „Omul Furnică şi Viespea” 3D („Ant-Man and the Wasp“ / acțiune, aventuri, SF / SUA / 2h)

În universul cinematografic Marvel apare un nou capitol: „Ant-Man and The Wasp”, care îi are în rolurile principale pe super-eroii cu abilitatea incredibilă de a se micşora. În intervalul tulbure de după „Captain America: Răzvoi Civil”, Scott Lang (interpretat de Paul Rudd) se luptă cu consecinţele alegerilor pe care trebuie să le facă atât în rolul lui de super-erou, cât şi în acela de părinte. Pe măsură ce se străduieşte să găsească un echilibru între viaţa personală şi responsabilităţile de Ant-Man, el e însărcinat de Hope van Dyne (Evangeline Lilly) şi de Dr. Hank Pym (Michael Douglas) cu o nouă misiune urgentă şi periculoasă. Scott trebuie să-şi pună din nou costumul de Om Furnică (Ant-Man) şi să înveţe să lupte alături de Viespe (The Wasp) ca o echipă, pentru a descoperi nişte secrete primejdioase, învăluite în trecut şi uitare.

18.30: „TAG: Dă-o mai departe” („Tag“ / comedie / SUA / 1h 40 min)

Timp de o lună, în fiecare an, cinci prieteni extrem de competitivi nu ţin cont de nicio regulă într-un joc de leapşa, pe care îl fac încă din clasa întâi – îşi riscă sănătatea, slujbele şi chiar relaţiile pentru a câştiga. Însă, acest an este cu totul special, pentru că jocul are loc în acelaşi timp cu nunta singurului participant neînvins, ceea ce l-ar putea prinde pentru prima dată cu garda jos. Dar el ştie că prietenii lui sunt gata de atac şi este pregătit.

Bazată pe fapte reale, comedia „TAG: Dă-o mai departe” este încă o dovadă a nebuniilor pe care le pot face unii oameni pentru a rămâne în fruntea clasamentului. O producţie Warner Bros. Pictures şi New Line Cinema, filmul are premiera în cinematografele din ţară începând cu 6 iulie.

21.00: „Omul Furnică şi Viespea” 3D („Ant-Man and the Wasp “ / acţiune, aventuri, SF / SUA / 2h)


Program casierie

· luni – vineri: începând cu ora 13:30

· sâmbătă și duminică: începând cu ora 11:30

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat