Fotografi și pictori arată fața frumoasă a Rășinariului | GALERIE FOTO

În urma unei inițiative a Primăriei comunei Rășinari și a Asociației pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS), Rășinariul a găzduit, în ultimele două săptămâni, mai mulți fotografi și pictori care au surprins localitatea în cele mai frumoase ipostaze.

Zece fotografi profesioniști și tot atâția elevi ai Liceului de Artă din Sibiu și pasionați de pictură au bătut la pas Rășinariul, pentru a descoperi frumusețile acestei comune, surprinzându-le în fotografii și picturi originale. Tabăra de fotografie a fost condusă de cunoscutul fotograf sibian Daniel Bălțat, iar cea de arte plastice, de profesorul Florin Viorel.

Lucrările rezultate în urma acestor tabere de creație sunt expuse, începând de azi, la Primăria comunei Rășinari, sub genericul „Rășinari în imagini”, vernisajul având loc în această dimineață.

  • Expozanți fotografie: Adrian Crapciu, Ana-Maria Nichitelea, Andrei Peleanu, Cătălin Craioveanu, Dancu Nicolae, Diana Hancu, Gabriela Enache, Gabriela Oancea, Iulia Micu, Alexandra Ivănuț.
  • Expozanți arte plastice: Ana Postolachi, Andrei Stoian, Claudia Mărgărita, Daria Ilovan, George Șandru, Marius Șoaită, Raluca Curecheriu, Raluca Pătruțiu, Ștefania Slătculescu.

Cele mai bune lucrări vor fi expuse și în Oraşul Artiştilor din Piaţa Mică, în perioada 1-15 octombrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*