„Fun“ pe pârtie

 

 

Şi la Păltiniş se va sărbători, săptămâna viitoare, World Snowboard Day

Şi la Păltiniş se va sărbători, săptămâna viitoare, World Snowboard Day

Din ziua de Crăciun, resortul de schi și snowboard Arena Platoș trece la programul de sărbători. Pe perioada vacanței, până în data de 11 ianuarie, pârtiile complexului vor funcționa în fiecare zi între orele 10 și 22, pe nocturnă. Luni, în Ajunul Crăciunului, instalațiile de cablu vor funcționa doar între 10 și 17. Iar în penultima zi a acestui an, la Arena Platoș se va sărbători, pentru a treia oară, World Snowboard Day, alături de alte 129 de stațiuni din 35 de țări de pe toate continentele. Ziua Internațională a Snowboardului va reuni la Păltiniş unii dintre cei mai spectaculoși snowboarderi din zonă și din țară.

„Așteptăm cu mare interes tineri din toată țara pentru această sărbătoare inedită. Vom organiza un spectacol demonstrativ în fun-park pentru toți dependenții de adrenalină, fie că vor avea curajul să urce pe placă sau vor dori doar să privească acrobațiile“, promite Cristina Badiu, PR manager la Arena Platoș. Seara se va încheia cu vizionarea unui film ce are ca temă principală sporturile de iarnă, „A collection of individuals“.

 

 

Petrecere de sfârşit de an

 

Anul 2012 se va încheia cu o petrecere de pomină în apres-schiul complexului. De Revelion, la Arena Platoș vor mixa trei DJ din România și Franța, iar pârtiile vor fi deschise până la miezul nopții. „Între orele 22 și 24 se va schia gratuit pe toate pârtiile complexului, după care petrecerea se va muta în apres-schi. Intrarea este liberă pentru toți cei ce doresc să înceapă anul pe pârtie“, anunţă Badiu. Atmosfera petrecerii va fi întreținută de DJ K-LU & CAMPsauvage DJS.

 

 

Martin Freinademetz | administrator

 

„Având în vedere că cei mici sunt în vacanță și majoritatea părinților și-au luat câteva zile de concediu între Crăciun și Revelion, am decis să trecem la acest program pentru ca oricine, oricând, să poată veni să schieze. E un moment de relaxare pentru toată lumea după un an atât de încărcat.”

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat